Despre noi

Despre noi

         Cu peste 30 de ani de experienta in industria materialelor lemnoase, MEGA LEMN este o companie de top in domeniu, recunoscuta pentru calitatea superioara a produselor si materialelor comercializate. Suntem un depozit de lemn care ofera o gama larga de produse, de la cherestea si lambriuri pana la dulapi, grinzi si materiale de constructii.

Ca unul dintre principalii distribuitori de produse din lemn de pe piata locala, MEGA LEMN se mandreste cu un portofoliu impresionant de clienti si proiecte de succes. Comercializam doar produse de cea mai buna calitate, asigurandu-ne ca materialele noastre satisfac nevoile si cerintele clientilor nostri.

Gama noastra variata de produse este disponibila in diferite marimi, forme si esente de lemn, oferind clientilor nostri posibilitatea de a gasi exact ceea ce isi doresc pentru proiectele lor de constructie sau amenajare. 

Ne mandrim cu calitatea produselor noastre si cu serviciile de top pe care le oferim. Suntem mereu aici pentru a ajuta clientii sa gaseasca cele mai bune solutii pentru nevoile lor de materiale lemnoase si sa oferim consultanta de specialitate pentru a-i ajuta sa isi transforme proiectele in realitate.

De asemenea, MEGA LEMN ofera servicii de livrare si transport pentru comenzile plasate de catre clientii sai, asigurand astfel o experienta completa si fara griji pentru acestia. Echipa noastra de profesionisti se asigura ca produsele ajung la destinatie in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii, oferind o modalitate simpla si eficienta de a achizitiona si transporta materialele lemnoase necesare pentru proiectele dumneavoastra.

© 2023  TRANSLIN SERVICE S.R.L. – Toate drepturile rezervate. Web design by Doiz